Ja, nu gick ju inte SM alls som jag hade tänkt mig, men jag har ingen annan att skylla på än mig själv. Jag gjorde en chansning.
Jag bestämde mig sent för att ens ansöka och när jag fick veta att jag kom med valde jag mellan att köra safe eller att chansa och jag valde det andra. Jag har länge funderat på att göra ett program med inslag från min tidigare sport, Cheerleading, och eftersom jag i år ändå inte hade så mycket tid på mig så tänkte jag att det var dags att ge det ett försök. Jag tog mig lite vatten över huvudet.

Jag ville så klart ha mycket fart och energi men kroppen var nog inte riktigt redo för det i den form jag är. Väl på scen var det dessutom mycket som inte stämde för mig; min kropp fick bara inte grepp på mässingstolparna (jag är van vid rostfritt stål, stor skillnad), rotationen på spinny-stolpen blev helt absurd så jag trodde att jag skulle flyga av som okontrollerbar hamster och det där med att ha kjol på scen… ingen bra idé. Trodde på riktigt jag skulle flyga med huvudet före i golvet när jag gjorde mina legswitches på slutet.

Men trots alla dessa ursäkter och bortförklaringar tog jag mig faktiskt igenom programmet och det är jag både stolt och nöjd över. Tyvärr räknade domarna fel på plats så jag fick ingen medalj vilket nog hade räddat en riktigt dålig dag, men så här i efterhand har jag alltså fått tredjeplatsen tilldelad mig och det var inte alls många poäng till guldet, så det känns bra. Och dåligt. Hade jag bara skärpt mig går ju tankarna, men va sjutton… det var roligt och publiken verkade gilla mitt nummer och dessutom, jag är riktigt riktigt revanschsugen! 😀

Att guldet dessutom fick gå till vår fantastiska Zara Hedman från Örebro gjorde att det kändes hur bra som helst i alla fall, så otroligt duktig tjej!

Här är jag (och min inklistrade medalj) och resten av FLOW-gänget (minus Zara då)
Simon & Cecilia (guld, doubles professional) och Anki och Amanda (guld, doubles Elite)