Nu är det ju lite som så att självdisciplin aldrig varit min starkaste gren. Om jag inte gör något för någon annan, då jävlar ser jag till att få det gjort. Men som i det här fallet, att tävla i SM. Det är klart jag vill göra bra i från mig, men jag kommer inte släppa allt för att träna dygnet runt. Så funkar inte jag.

Så, även om jag var supertaggad i lördags när jag skrev sist och hade tänkt träna i söndags så… blev det inte riktigt så. Sedan jag flyttade till Karlstad så blir det naturligtvis så att jag inte träffar mina vänner i Stockholm riktigt lika ofta och i lördags så hade jag planerat sedan några veckor tillbaka att träffa min absolut bästa vän Joy och även min typ äldsta bästa vän Johanna som jag träffar äääännu mer sällan och hade verkligen sett fram emot det!

Dessutom skulle vi på Öl & Whiskey-mässan och jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag försökte inbilla mig att jag skulle träna på söndagen men in i det sista så tänkte jag att jag ”skulle ta det lugnt”. Men jag har ett litet problem. Jag är som jag brukar kalla det festalkoholist (ta nu inte detta på blodigt allvar), vilket innebär att jag dricker ju väldigt sällan, i princip aldrig till vardags, knappt ett glas vin till maten när jag går ut och äter men… när jag väl är ledig och ska ”festa till det lite”, då är det kört. Jag har helt enkelt för roligt och hänger inte riktigt med när kroppen börjar få i sig för mycket, nuförtiden är det ju knappast några mängder som behövs heller, så efter bara några ”provsmakningar” på mässan var det ju full jävla rulle på mig i lördags! 😀

Jag hade ändå hur roligt som helst, så ja, det var väl kanske inte så bra att jag var ganska oduglig till någonting på söndagen när jag hade tänkt träna egentligen och eftersom jag är en gammal kärring tar det ju minst 2 dagar att helt bli mig själv igen så här sitter jag nu dag 4 och har fortfarande inte lyft ett finger för mitt SM-program haha ooops 😀 Men men, en dag i taget, som sagt så är fokus detta år att ha roligt så det ska nog bli bra till slut!

20151003_172813 Ida och Yatzy

 Jag och bebin innan jag gick ut i lördags :)

IMG_0042.JPG

Jag och bebin för snart nästan exakt ett år sen 😀 Min lilla Yatzy har blivit så stoooor