Så himla roligt!

Igår fick jag följa med vår instruktör Anna-Karin till gymnastikhallen och köra lite! Jag är ju sämst men det kändes väldigt roligt att bara vara där. Gymnastik var aldrig min starkaste femma när jag tränade Cheerleading, jag är ganska orädd av mig så jag provar det mesta, men kroppskontrollen när det går lite snabbt är usel. Där passar pole mig ganska bra, jag får ofta tid att tänka lite och känna efter vilka muskler som ska användas.

Jag skuttade lite i trampolinerna eller vad det nu heter men flaxade mest kändes det som haha hade ganska svårt att kontrollera farten och avstånd, men det var roligt! Och jag fick komplimanger från gymnasterna för mina sträckta fötter och ben så jag gjorde i alla fall något bra!

Sen provade jag att träna lite på mina flickisar, det gick sådär, men är glad att jag ens tog mig runt och hamnade på fötterna. Så frustrerande känsla när man VET i huvudet hur det ska kännas och se ut, men kroppen bara inte lyder. Då är det superbra att filma, jag tror jag har kommit på vad jag behöver tänka till nästa gång!

Kul att variera sin träning lite :)