En tids uppehåll. Igen. Det blir alltid så när jag försöker blogga. Samtidigt vill jag ju så gärna. Mycket för min egen skull, kunna ha en ”dagbok”, jag tycker alltid det är så himla roligt att gå tillbaka och läsa i gamla bloggar och dagböcker. Men så får jag en viss prestationsångest också. Jag förstår inte varför, det är ju typ ingen som läser. Men jag har så mycket jag skulle vilja få ut och när det inte blir som jag tänkt mig. Då blir det ofta ingenting alls. Tyvärr.

Det är lördag kväll. Klockan är nästan midnatt och jag bara njuter av en ensam kväll hemma. Samlar mina tankar och jobbar lite. Försöker strukturera. Året har börjat med ganska mycket stress. Inte bara negativt, till viss del så trivs jag ju faktiskt under stress. Jag har haft premiär för ”nyöppningen” av vårt FLOWKarlstad, vilket inneburit nästan 3 gånger större lokaler och dubbelt så mycket personal. Även fler klasser och mycket mer potential. Men det är mycket som ska göras innan men får det att snurra. Och det går ALLTID att göra mer. Den stressen är nog värst. Lite som att gräva i sand, för varje spadtag man tar så ramlar det ner nästan dubbelt så mycket från sidorna. Men nu är vi igång och responsen har varit superbra!

Sen har jag ju Yatzy förstås, världens finaste lilla hund. Jag är verkligen så glad att vi tog beslutet att skaffa henne, jag mår så bra av att ha henne runt omkring mig, tvinga mig själv att ta små pauser här och var och bara få känna så villkorslös kärlek.

Träningen också. Nu jäklar. 2015 SKA jag komma i mitt livs form! Jag har börjat jobba lite på stretchen och små steg, men spagaten har till exempel ÄNTLIGEN börjat ge med sig, de där sista irriterande centimetrarna har försvunnit och nu ska den bara snyggas till, och förstås kompletteras med ännu mer rörlighet, axlar, rygg m.m. och massa styrka. Är så taggad! 2015 kommer att bli fantastiskt!