I tisdags hade vi en supermysig morgon på FLOWsthlm! Vitamin Well har arrangerat ett bootcamp gör ett gäng populära blogg och instagram-tjejer och finalen var ett pass hos oss :)

Tjejerna var superduktiga! Jag visste att jag skulle kunna utmana dem lite mer än jag kanske skulle göra vid ett vanligt ”förstagångspass”, eftersom jag vet att det är tjejer som tränar regelbundet och så fick de hjälpa och passa varandra. Vi gick igenom övningarna steg för steg och de hängde med så bra att alla lyckades prova på leg hangs! Både inside och outside leghangs blev det, så imponerad! Tjejerna tyckte dessutom att det var så roligt att vi ska sätta ihop en specialgrupp så de kan fortsätta!

Efter passet åt vi en supergod och mysig frukost från mitt favoritcafé sunt hörnan från oss, Söders Deli och Café och turades om att få behandlingar av min fantastiska kiropraktor Hanne som hade varit så snäll och kommit dit för vår skull. Riktigt härlig morgon! Tack tjejer och tack Vitamin Well!!

IMG_0045.JPG

IMG_0047.JPG

IMG_0048.JPG

Efter passet visade jag tjejerna min elevkoreografi, jag som har sån scenskräck försöker passa på att sätta mig själv i lite jobbiga situationer och ”visa upp” för att träna bort det :)

IMG_0043.JPG

IMG_0044.JPG

IMG_0046.JPG

Bilder från några av tjejernas egna instagram, så duktiga!!

IMG_0055.PNG

IMG_0052.PNG

IMG_0051.PNG

IMG_0053.PNG

Vi fick också en fantastisk goodiebag med hörlurar från Dbrand, proteinbristen, läppglans, m.m.

IMG_0054.PNG

Och den goda frukosten från Söders Deli och Café!
https://www.facebook.com/sodersdelicafe

IMG_0056.PNG