Jaap, där dog bloggen helt. Men jag har en ganska bra anledning faktiskt! Jag har blivit mamma!!! Ja… Eller… Alltså, jag har skaffat hund. För mig är det nästan större. Det har varit min typ största önskan sedan jag flyttade hemifrån. Längtat så mycket till den dagen då jag känt att jag haft tillräcklig stabilitet att skaffa en egen liten fyrfota kompis och äntligen har den dagen kommit! Hon heter Yatzy och är helt fantastisk! Hon är en blandras mellan Bichon Havanais, Bichon Frissé, Malteser och Lhasa Apso.

Så, nu har jag fått berätta om henne, ni ska få lite bilder också, så ska jag försöka att inte göra bloggen till värsta hundbloggen efter det haha

Sitter på tåget till Göteborg för att medverka i Vem Vet Mest…. Fråga mig iiiinte varför haha men så är det… Kan ju bli hur pinsamt som helst…

Berättar mer om det senare, här har ni bebisen!

IMG_0041.JPG

IMG_0039.JPG

IMG_0042.JPG

IMG_0038.JPG

IMG_0036.JPG

IMG_0037.JPG