Haft världens bästa fredag!
Många frågar om vi Atleter fortfarande har kontakt, programmet spelades in i början utav sommaren, och det har vi! I princip dagligen har jag iaf kontakt med någon av Atleterna, självklart vissa mer än andra men vi håller kontakten. I går åkte jag t.ex. och hälsade på Hanna i Borlänge för att få prova stavhopp igen, jag fastnade verkligen för det! Det gick helt okej, men jag fick inte riktigt till det som jag ville även om Hanna tyckte jag var jätteduktig 😉 Men så sjukt kul och jag måste hitta något sätt att börja göra det mer regelbundet! Roligt nog tog sig även Fredric dit och Hannas stavhoppsvän som hjälpte oss eftersom Hanna hade lite ont i foten. Så häftigt att få se henne hoppa ”på riktigt” också, jag vill också kunna!!! Blir så förbannad när min hjärna förstår tekniken men inte lyckad kommunicera den till kroppen… Här är lite bilder från vårt dygn ihop :)

Nyvaken på tåget, var knappt en själ på det gamla tåget och han som jobbade kom in och väckte mig haha ÄLSKAR mina fransar från bästa Mia! Så skönt att slippa smink

image

Sen plockade Hanna upp mig i sin söta bubbla

image

Hannas mysiga hus!

image

Vi snapchatar ibland också så det här gick iväg till Atletkompisarna

image

Sen var det dags att ge sig av till friidrottshallen i Falun

image

Lyftet och armarna blev helt okej men jag fick inte till benen alls. Vi körde aldrig med ribba men tror inte jag var över 230 den här gången, tror rekordet från Atlet-träningarna för mig var 240 och jag vill HÖGRE! 😀

image

Hela gänget!

image

image

Sen tog jag och Hanna en liten roadtrip hem till Karlstad och gjorde oss i ordning lite snabbt och tog en vända på stan, va på klubben Jaguar som är min favvo i stan, hade superkul!

image

image

Tack underbara Hanna, du är verkligen en fantastisk människa och jag har haft så kul!!!