Så typiskt mig… bloggen har redan hunnit börja dö ut, tusan också! Tar massa bilder och tänker på saker jag ska skriva men får bara inte till tiden!
Det finns lite att göra när man driver två dansstudios och massa andra små projekt :) Men, onsdagskvällar är numera lite heliga, enda kvällen i veckan jag inte har klasser, så då får man passa på att njuta lite. I kväll blev det min favoritmat, kött, potatis och bearnaisesås, mumsigt!

Är ni några som faktiskt läser här? Jag ser ju att det är besökare och så… Ni får gärna kommentera och berätta vad ni vill att jag skriver om. Är det för mycket privat vardagstjafs eller är det intressant? Jag läser faktiskt inte bloggar själv så jag vet inte, inget emot det UPPENBARLIGEN eftersom jag bloggar själv haha men jag har inte tid med det heller…

image