Ja… tyvärr åkte vi ju ut i kvällens program. MEN! Vi ger inte upp för det!

Gå in på www.SundaysSupermarket.se och hjälp oss förverkliga Sundays dröm om att få ge tillbaka till sin mamma i Nigeria! Vi ska samla in pengar för att hjälpa honom att bygga upp hennes supermarket som hon fick sälja för 10 år sen för att ge sin son möjligheten att åka till Sverige och få ett bättre liv. Men hans liv här har varit tufft, med en alkoholiserad farbror som varit den som skulle ta hand om honom, för att sedan vid 14 års ålder, efter 4 år i Sverige få veta att han inte har papper och riskerar att skickas hem…

Det här är verkligen en helt FANTASTISK människa, snälla, hjälp oss förverkliga hans dröm! 1 krona, 10 kronor, minsta lilla hjälper, många bäckar små! På hemsidan kommer ni kunna följa utvecklingen, insamlade pengar, vart de går, utvecklingen in Nigeria m.m.

 

Butiken, som idag är ca. hälften av vad den var innan Sundays mamma Korede tvingades sälja av den för att ha råd att skicka Sunday till Europa

10656683_10152756548196004_2055479072_n

 

Sunday och hans mamma Korede

Sunday & Mamma