Nu har fler personporträtt av oss deltagare lagts upp på http://www.svt.se/atleterna/ , och däribland även mitt, där ni har möjlighet att få börja lära känna mig lite mer. Jag antog att de skulle ta med/vinkla in mina ”ätstörningar” även om just det inte är något jag egentligen vill belysa så mycket. Ja, jag hade bulimi men endast under en kort period då jag var väldigt, väldigt ung, jag tror knappt att jag visste vad det innebar. Jag föredrar att prata om självkänsla vilket egentligen är det jag har kämpat med främst då jag var yngre, mitt sätt att se på mig själv RENT utseendemässigt, för mig är det något helt annat än vem jag är som person eller hur jag tror att andra ser på mig.

Jag tror och hoppas att min syn på det kommer att dyka upp mer i programmet och jag kommer även skriva om det här i bloggen. Det är ett ämne jag brinner för och troligtvis den största anledningen till att jag gör det jag gör idag. Att vara instruktör i Pole fitness är det absolut bästa jag vet. Att få se människor, kvinnor och tjejer framför allt, växa och känna sig stolta över sig själva och sin kropp för att de KLARAR AV NÅGOT och inte på grund av hur de ser ut, det är värt varenda minut jag sliter för att göra FLOW så bra som möjligt.