Blev precis fotat för Freshness.se och tyvärr blev jag lite sen, så dum som jag är hann jag inte riktigt värma upp (vilket jag själv alltid tjatar om) och sen skulle jag ”bara” göra er Iron-X trots att jag knappt tränat på hela sommaren. Idioti. Vad händer då? Man sträcker sig/gör illa sig. Garanterat.
Så, till mina kära elever, när jag tjatar på er om uppvärmning och att inte förvänta er att göra exakt samma saker som sist när ni varit borta ett tag; jag försöker inte vara dum. Jag vet att det gör ont.

Så… o brist på ispack sitter jag här med en Rockstar innanför BHn, alltid nåt!

image

Råkade hitta några celluliter när jag satt annorlunda också, ooops. Såå ni som tror att bara för att man råkar vara lite vältränad så slipper man sånt? Nope. Men men, jag skrattar lite åt mina och så rätar ju ut benet igen och tar en ny bild 😉 Förstår faktiskt inte hur man kan kalla det för något ”äckligt”… lite bucklig hud??? Va fan, är ju inte som att det kommer var ur dem…

image

image

image