Imorgon har jag lite spännande händelser på gång! (Gud så bloggigt att vara så här hemligt, men jag får inte…) Så, idag har jag försökt att piffa till mig lite, skrubbat och gått loss med lite brun utan sol, vilket jag är absolut sämst på men tänkte försöka lära mig eftersom jag försöker undvika att sola solarium. (Därav de lite fläckiga handflatorna nedan hehe ursäkta…)

Sen köpte jag ett GelLack-kit från Depend igår och försökte mig på en fransk manikyr på mina pyttenaglar, tyckte faktiskt det blev helt okej för att vara första gången! Lite slarvigt och lite kladdigt, särskilt på högerhanden förstås eftersom jag i princip inte kan göra någonting med vänster, men med lite övning kan nog det här bli ganska bra! Ska bli väldigt intressant att se hur länge det håller med allt pole’ande eftersom nagellack brukar skrapas av direkt för mig. Det var faktiskt mycket enklare och smidigare än jag trodde och kör man på enfärgat tror jag det blir hur bra som helst!

20140411-162201.jpg

20140411-162218.jpg
Helt ok för första försöket…